Prodej domu s pozemky, Praha 4 – Záběhlice

Spolumajitelky paní Věra, Kristýna, Veronika

Mila paní Macková, děkuji Vám za profesionalní a lidský přístup při prodeji moji nemovitosti..je to již druhý prodej, který Vaší zasluhou proběhl bez obav a komplikací..jsem rada, že jsem Vás poznala a každému doporučím Vaše služby. S pozdravem Věra H.

Nejlepší paní makléřka, jakou znám. Vzdělaná precizní, milá, velmi spolehlivá. Doporučuji!!!! Kristýna D.

Pani Macková, byla při prodeji naší nemovitosti jak profesionální, tak i velmi lidská. Můžu jedině doporučit, takový makléř je pro prodávajícího "za odměnu". Nikdy jsem se nesetkala s lepším makléřem. Pokud budu v budoucnu něco kupovat, nebo prodávat, opět se na ní s důvěrou obrátím. Veronika K.

 

Prodej bytu 2+kk, Praha 4 – Chodov

Majitelka slečna Anna, kupující pan Dominik

Paní Macková je profesionálka ve všech směrech a především s lidským přístupem. Oceňuji i její právní znalosti, se kterými mi stručně řečeno - radila ohledně daně z příjmu z prodeje nemovitosti. Prodej proběhl hladce a i nad rámec mi paní Macková pomáhala a radila při hledání nové nemovitosti. Anna B.

Pozitivní: Profesionalita, Rychlost odpovědi

Profesionální přístup, výborná komunikace a rychlý prodej nemovitosti. Paní Mgr. Mackovou určitě doporučuji, jelikož spolupráce splnila mé očekávání. Děkuji. Dominik H.

 

Prodej bytu 1+kk, Praha 8 – Libeň

Majitelka slečna Darja, kupující slečna Monika

Velmi Vám děkuji za 100% odvedenou práci a od začátku až do zdárného konce profesionální, solidní a milé jednání! V našem případě bylo třeba vše vyřešit rychle, paní Mgr. Macková zvládla vše s přehledem. Monika G.

 

Prodej bytu 2+kk a bytu 3+kk, oba Praha 10 Dubeč

Majitelé manželé Lenka a Zdeněk, kupující slečna Magdaléna a pan Michal

Se službami paní Mackové jsme byli velmi spokojeni. Pomohla nám při pronájmu i prodeji dvou bytů. Odvedla vždy profesionální práci, je velmi ochotná, vstřícná a komunikativní. Několikrát pomohla i nad rámec svých povinností. Vážíme si její práce, díky ní pronájem i prodej probíhal hladce a bez problémů. Určitě doporučujeme! Lenka a Zdeněk

Paní Macková realizovala prodej bytu, který jsme koupili. Spolupráce s ní byla vždy svižná, příjemná a hlavně srozumitelně komunikovaná. Paní Macková je také velmi vstřícná a maximálně nápomocná. Profesionálka na svém místě! :) Mohu ji jen doporučit, a to pro obě strany - prodávající i kupující. Magdaléna L.

Koupě bytu byla z různých důvodů trochu komplikovaná, ale díky paní Mackové její realizace byla nakonec úspěšná. Profesionální přístup, ochota, podpora. Díky. Michal Š.

 

Prodej domu s pozemky, Praha 4 – Kunratice

Majitelé pánové Josef a František, kupující manželé Bětka a Michal

Pozitivní: Kvalita, Profesionalita, Rychlost odpovědi

Ilona byla naprosto fantastická. Po dobu celého procesu jsme v ní měli naprostou důvěru. Celou dobu jsme měli pocit, že hájí hlavně naše zájmy, což odbouralo případné obavy, které při takto důležitém rozhodnutí mohou nastat. Vice takových! Michal J.

 

Prodej bytu 2+kk, Praha 10 – Hostivař

Majitel pan Stanislav

Rychlý prodej, který je bezpečný, s hladkým průběhem a bez starostí. Zároveň při eventuálních komplikacích, které mohou při prodeji nemovitosti zcela jistě nastat, je profesionální přístup a erudovanost v oboru paní Mgr. Ilony Mackové velkou přidanou hodnotou pro prodávajícího i kupujícího. Mohu konstatovat, že průběh procesu prodeje mého bytu byl nad má očekávání profesionální, proto jsem přesvědčen, že si realitní služby paní Mackové zaslouží další doporučení. Touto cestou velice děkuji za spolupráci. Stanislav H.

 

Prodej rodinného domu v obci Kunice

Majitelé manželé Aleksandra a Scott

The service, professionalism and effort has been above what would be expected. Thank you so much for all your help and stress free sale of our house. Aleskandra P.

 

Pronájem bytu 1+1 Praha 10 – Záběhlice

Majitelka paní Zuzana

Pronajimala jsem s pani Mackovou svuj byt na dalku, jelikoz bydlim v Mnichove a musim rici, ze vsechno perfektne a rychle probehlo. Pani Mackova ma velmi profesionalni pristup, rychle a odborne reagovala na me zadosti a pripominky. Pani Mackova je kdykoli k dispozici, jeji prace je velmi dobre organizovana a celkove poskytuje sluzby na vzkutku vysoke urovni. Zuzana K.

 

Pronájem bytu 2+kk Praha 3 – Strašnice

Majitelé Anna a Jerome

Ilona is an exceptional professional. She is not only very knowledgeable about the subtleties of real estate processes but also listening to her clients' expectations and context. I strongly recommend her! Jerome D.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně