O nás

Jsme dvě

Ilona

S právním vzděláním, praxí v advokacii a úspěšnou kariérou ve známé realitní kanceláři. Jsem ta, která vám vše vysvětlí, bude s vámi komunikovat a postará se, abyste vy se starat nemuseli. Tvář, tělo i duše tohoto podniku.

 

 

 

Lenka

S technickým vzděláním, dlouholetou praxí na administrativních pozicích advokátních kanceláří i nadnárodních firem. Jsem "paní Kolombová" - ona neviditelná, leč nepostradatelná osoba v pozadí, která se postará o to, aby se na nic nezapomnělo, vše bylo bezchybné a proběhlo ke spokojenosti všech.

 

 

 

Společně tvoříme tým...

Tým, který je připraven doprovázet vás při všech životních změnách týkajících se bydlení, ať už prodáváte, kupujete, pronajímáte nebo se zatím jen potřebujete zorientovat v turbulentním světě realit.

Jsme tu pro vás. Neslibujeme "modré z nebe", neslibujeme nesplnitelné, neslibujeme zázraky. Posloucháme, co potřebujete vy, hovoříme s vámi, abyste věděli a společně pak rozhodujeme, jak dosáhnout toho, co je vaším cílem.

Přinášíme vám službu dvou profesionálek a děláme vše pro to, aby část cesty, po které nyní jdete, běžela hladce a bezpečně.

 

 

Některé důležité dokumenty související s naší činností

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně