Zpět na přehled

Byt 2+kk s předzahrádkou a garážovým stáním v soukromém areálu, Praha 4 - Kamýk

Evidenční číslo: 19
Typ: V bloku
Adresa: K lesu, Praha 4, Praha 12, Kamýk, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 7 990 000Kč
7 990 000Kč

Popis nemovitosti

Jménem našeho klienta vám nabízíme výjimečný byt 2+kk se zahrádkou a garážovým stáním v soukromém uzavřeném areálu třípatrových budov. Pouze 51 bytů sdílí několik společných pozemků, dětské hřiště, grilovací areál, soukromou louku pro piknik nebo opalování a spoustu udržované vzrostlé zeleně. Areál sousedí se čtvrtí rodinných domů z jedné strany a s velkými zelenými plochami Kamýckého lesa ze strany druhé. Vedou odtud cyklostezky, a tak můžete od domu vyrazit na kolo, brusle nebo si zaběhat. Zeleně je v okolí opravdu dostatek. Popojedete-li o kousek dál, jste v Modřanské rokli a podél Libušského potoka se dostanete až k Libušské přehradě.
Mohlo by se zdá, že zde lišky dávají dobrou noc! Naopak, jsme stále v Praze. V blízkém okolí najdete jak širokou síť obchodů, polikliniku, tak i školku, školy a několik sportovišť. Jen 500 m od bytu je areál významné mezinárodní školy Prague British International School.
Unikátní kombinace města s veškerou vybaveností nadosah a klidné atmosféry této čtvrti sousedící s rozlehlými zelenými parky nabízí mimořádnou příležitost k bydlení pro náročné, kteří neradi kompromisy.
Byt samotný je umístěn v přízemí a má vlastní vchod zevnitř areálu. Vstupujete do zádvěří, pak předsíně a postupně se před vámi objeví koupelna s toaletou, ložnice a nakonec prostorná obývací místnost s kuchyňským koutem. Veliká posuvná okna umožňují přímý kontakt se zahrádkou, v létě zvětšují obytnou část. Na zahrádce je nyní spoustu prostoru pro úpravy podle vkusu nových majitelů. Pro začátek je ale báječné, že tu stojí 3 vzrostlé okrasné javory, které poskytují soukromí, stín i základ pro další úpravy.
I ve 2+kk si můžete užívat zahrady, zeleně a příjemné atmosféry této poklidné čtvrti.
Srdečně vás zvu na prohlídku, zavolejte si o svůj termín.

Apartment 2+kk with front garden and garage parking in a private complex, Prague 4 - Kamýk

On behalf of our client, we present to you an exceptional apartment 2 + kk with a garden and garage parking in a private complex of three-storey buildings. Only 51 apartments share several common grounds, a children's playground, a barbecue area, private green areas for picnics or sunbathing and plenty of well-kept mature greenery. The complex is surounded by family homes on one side and the large green spaces of the Kamyk Forest on the other. There are bike paths leading from the house so you can bike, skate or jog. There is plenty of greenery in the area. If you venture a little further, you will reach the Modřanská rokle (gorge) and along the Libuš brook you will reach the Libuš dam.
It would seem that this place is in the middle of nowhere! But on the contrary, we are still in Prague. In the vicinity you will find a wide network of shops, a polyclinic, as well as a kindergarten, schools and several sports grounds. Just 500 m from the apartment is the campus of the renowned Prague British International School.
The unique combination of the city with all amenities within easy reach and the quiet atmosphere of this neighborhood adjacent to extensive green areas offers an exceptional living opportunity for the discerning who do not like to compromise.
The apartment itself is located on the ground floor and has its own entrance from within the complex. You enter the hallway from which you pass the bathroom with toilet, the bedroom and finally ouu reach the spacious living room with kitchenette. Large sliding windows allow direct contact with the garden, which provide additional living area in summer. The garden now has plenty of room for adjustments to suit the tastes of the new owners. For starters, though, it is wonderful to have 3 mature ornamental maple trees providing privacy, shade and a base for further landscaping.
Even in a 2 bedroom apartment you can enjoy the garden, greenery and pleasant atmosphere of this peaceful neighbourhood.
I cordially invite you to come for a viewing. Call to arrange your appointment.

Základní údaje

Evidenční číslo19
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 990 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaK lesu, Praha 4, Praha 12, Kamýk, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 4, Kamýk
GPS latitude50.011156
GPS longitude14.446537

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovyV bloku
VybaveníZahrada, Zařízeno částečně nábytkem
Vybavenost okolíŠkola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta
Dopravní spojeníMHD
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná

Plochy

Užitná51 m2
Podlahová51 m2
Zahrada71 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3
Počet místností3
Počet pokojů2
Počet koupelen1
Počet park. stání1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ilona Macková