Marketing

Předpokladem brzkého prodeje a nalezení kupujícího, který vám nabídne nejlepší cenu a podmínky, je kvalitní propagace vaší nemovitosti. Ta je nejlepší základ toho, aby na prohlídky přišlo dost zájemců, kteří chtějí koupit.

Základem je samozřejmě kvalitní příprava nemovitosti (tzv. homestaging) a její fotografování a natočení videa nebo záběrů dronem. S tím se však nespokojíme.

Spolupracujeme s řadou odborníků ve svém oboru, s designéry, grafiky, výrobci reklamy, copywritery a specialisty na on-line reklamu i sociální sítě. Děláme maximum proto, aby vaše nemovitost byla vidět jak na internetu, tedy v on-line prostoru, tak i mimo něj. Ne každý kupující aktivně hledá a my pro vás chceme najít i ty, kteří koupi nebo pronájem prozatím jen teoreticky zvažují. I v dnešní době tedy tiskneme letáky s nabídkou a roznášíme je do schránek, připravujeme brožury, které vaši nemovitost představí jako luxusní zboží a také inzerujeme na reklamních bannerech, vývěskách nebo na billboardech. Tak oslovujeme zájemce o vaši nemovitost přímo v terénu.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně