Homestaging

Homestaging je stručně řečeno příprava na prezentaci nemovitosti, která spočívá v úpravě interiéru tak, aby vypadal atraktivně pro co nejširší okruh zájemců. Nechceme zájemce jakkoliv klamat, jen předvést vaši nemovitost v co nejlepším světle a ukázat její potenciál.

Kvalitní prezentace nemovitost zviditelní mezi ostatními a zvýší šanci na rychlejší a výhodnější prodej či pronájem. Pomocí drobných úprav v interiéru lze dosáhnout opravdu velkého efektu. Nemusíte se obávat žádných velkých zásahů do svého uspořádání bytu nebo domu. Vždy vše pečlivě zaznamenáme a po nafocení a pořízení videoprohlídky vše vrátíme na původní místo.

Základním pravidlem při homestagingu je minimalizování věcí, které v interiéru zůstanou, zejména odklizení osobních věcí, abychom chránili vaše soukromí. Dále schováme některé vybavení a dekorace tak, aby prostor působil co nejvzdušněji a pozornost směřovaná k vybavení a doplňkům neodváděla zájemce od samotného interiéru. Ten by měl na zájemce působit čistě, prostorně a variabilně. Nábytek v interiéru pak uspořádáme tak, aby tuto čistotu a nadčasovost podpořil. Vhodnými bytovými doplňky, osvětlením a příjemnými barvami tak navodíme příjemnou atmosféru, díky které si zájemci dokážou představit nemovitost ve svém stylu s vědomím, že se jim zde bude příjemně bydlet. To je základním předpokladem pro to, aby o vaši nemovitost projevili zájem.

Dobře připravený interiér působí luxusněji a zaujme na první pohled. Protože si zájemci v první fázi vybírají nemovitosti, které navštíví na prohlídce, hlavně podle fotografií, věnujeme této části přípravy velkou pozornost. Čím více zájemců na prohlídku přivedeme, tím atraktivnější bude, prodáme ji za vyšší cenu a rychleji. I nemalá investice do kvalitního homestagingu se tedy bohatě vyplatí.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně