Analýza ceny

Správné stanovení prodejní ceny je jedna z nejdůležitějších podmínek pro nalezení toho nejlepšího kupujícího. Porovnáním cen jiných, již prodaných nemovitostí, posouzením aktuální konkurenční nabídky a využitím naší dlouholeté zkušenosti a znalosti současných podmínek na realitním trhu vám navrhneme cenu, se kterou bude vaše nemovitost mít nejlepší šanci na prodej.

Pro dobrou cenovou analýzu se nejprve seznámíme s vaší nemovitostí, zjistíme od vás co nejvíce informací, které nám pomohou správně vyhodnotit její kladné i záporné stránky. Poté zjistíme aktuálně dostupné informace z veřejných rejstříků a navrhneme vám cenové rozpětí pro prodej.

Správné určení prodejní ceny je velice důležité pro to, aby byla vaše nemovitost na trhu pro zájemce atraktivní, konkurenceschopná a přilákala nejvíce zájemců. Rizikem stanovení příliš vysoké ceny může být naprostý nezájem o ni a postupný propad v inzerci. Naopak podcenění nemovitosti a prodej prvnímu, kdo o ni projeví zájem, nutně povede ke ztrátě části ceny, kterou majitel může při prodeji získat.

Chcete získat analýzu ceny vaší nemovitosti?

Díky ní prodáte nemovitost:

  • za optimální cenu
  • v krátkém čase
  • ideálnímu kupujícímu

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně