Vyhledání kupujícího

K nalezení a výběru kupujícího, který bude mít zajištěné finance a vaši nemovitost nakonec koupí, vede někdy trnitá cesta. Ne však s námi.

Než vám přivedeme na prohlídku zájemce, vždy je nejprve pečlivě prověříme. Telefonickým rozhovorem a konkrétními dotazy zjistíme, zda opravdu chtějí koupit (a ne se jen přijít podívat, jak hezky máte byt nebo dům vybavený a třeba se inspirovat... ano, takovým zájemcům říkáme realitní turisté a ti většinou nic nekoupí). Zjistíme, zda má zájemce zajištěno financování, případně mu pomůžeme s předjednáním hypotéčního úvěru, aby již na prohlídce věděl, zda si může vaši nemovitost dovolit koupit. Na prohlídku pak přivedeme až takto kvalifikované zájemce.

O jednotlivých prohlídkách pak zaznamenáváme podrobnosti, abyste vždy věděli, kdo vaši nemovitost navštívil. Z každé prohlídky evidujeme prohlídkový protokol a od zájemců následně získáváme zpětnou vazbu. Z té pak společně s vámi můžeme vyčíst, co bychom mohli udělat pro to, aby se vaše nemovitost prodala snáze a rychleji.

Open house neboli den otevřených dveří je způsob konání prohlídek pro zájemce, který je velice úspěšný a účinný v zahraničí. Nemovitost přitažlivě připravíme včetně občerstvení a tiskovin s veškerými informacemi pro zájemce a ti mohou během jednoho předem domluveného dne nebo odpoledne přicházet na prohlídky a dozvědět se vše potřebné. Již na místě nebo později pak zjišťujeme jejich motivaci ke koupi vaší nemovitosti a dále s nimi pracujeme a často některému z nich nemovitost prodáme.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně