Zpět k nabídce

Víceúčelový objekt k bydlení, rekreaci i podnikání

7 900 000Kč

Popis nemovitosti

Přemýšleli jste někdy nad tím odstěhovat se do malebné přírody, spojit tu bydlení s podnikáním a oboje mít pod jednou střechou?
Nyní máte jedinečnou přiležitost pořídit si nemovitost k bydlení v podhůří Orlických hor, kde můžete současně odpočívat v kouzelné přírodě, ale také realizovat své osobní sny i podnikatelské plány.
Jedná se o víceúčelový dům se stodolou a rozlehlými pozemky 5.261 m2. Zastavěná plocha domu stejně jako užitná plocha domu je z důvodu rozlehlosti s stáří objektu orientační. Přesně zaměření plochy zhotovíme dle konkrétního záměru zájemce. Plány místností jsou rovněž orientační.
V přízemí domu se nyní nachází restaurace s barem. Vedlejší rustikální salónek rozšíří kapacitu restaurace natolik, že se tu mohou konat svatby, oslavy a večírky. Hosté i domácí si mohou venku posedět u piva nebo limonády, dát si dobré jídlo nebo si užít večerní pohodu u ohniště. Je tu spoustu prostoru i pro děti, hřiště, pískoviště a vybavení pro kolemjdoucí cyklisty včetně dobíjecí stanice pro elektrokola.
V patře domu jsou nyní 4 samostatné pokoje pro ubytování, každý s vlastním sociálním zařízením. Na stejném patře je pro ubytované hosty připravena plně vybavená kuchyňka a navazující místnost pro společné posezení.
V soukromé části domu se nachází velkorysý mezonetový byt s krbem, dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami, kanceláří, balkonem a rozsáhlými úložnými prostory. Velká moderní kuchyňská linka se spotřebiči je samozřejmostí.
Obrovská stodola v současnosti slouží jako sklad. Vzhledem ke své velikosti se však nabízí široká škála pro její využití např. k pořádání svateb, cvičebních víkendů a soustředění, jógových seminářů nebo dalších pobytů v přírodě s ubytováním. Nabízí se tu také možnost rozšíření ubytovací kapacity dobudováním dalších pokojů. Tako rozlehlá půda poskytuje potenciál pro rozšíření obytných prostor.
Dům je částečně podsklepen - je tu výborné klima pro skladování vína, zeleniny a brambor.
A kdyby to bylo stále málo, je tu ještě malá provozovna kadeřnictví (nyní není v provozu). Můžete tu podnikat v tomto nebo podobném oboru nebo ji pronajímat.
Terasová zahrada za domem poskytuje dostatek soukromí k odpočinku, koupání v bazénu nebo příjemný relax ve vířivce. Tu můžeme tyužívat celoročně.
Blízkost řeky Divoká Orlice a turistických cílů jako je Dolní Morava či lyžařská střediska v nedalekých Orlických horách činí z tohoto klidného místa ideální výchozí bod pro pěší, cyklistické nebo lyžařské výpravy za poznáním Orlických hor a zimními radovánkami.
Obec samotná má vlastní základní i mateřskou školu, samoobsluhu i obchod s potravinami a dalším sortimentem, poštu, banku, sportoviště, sokolovnu a působí tu sbor dobrovolných hasičů, který se v obci stará o společenské a sportovní vyžití a udržuje příjemnou komunitu.
Co víc dodat? Nádherné místo, přijďte se podívat. Rádi Vás vezmeme na prohlídku.

Základní údaje

Evidenční číslo13
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníVícegenerační dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 900 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize realitní kanceláře
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLhotka, Klášterec nad Orlicí, Ústí nad Orlicí
AdresaKlášterec nad Orlicí, Lhotka
GPS latitude50.109341
GPS longitude16.558382

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovyVícegenerační
Inž. sítě230V, Internet, Voda, pitná
VybaveníZahrada, Sklep, Bazén, Parkování, Balkon, Zařízeno nábytkem
Vybavenost okolíPošta, Škola, Školka
Dopravní spojeníSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadJímka
KomunikaceŠtěrk, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíVenkovská
Elektro230V

Plochy

Užitná400 m2
Podlahová400 m2
Zahrada4 067 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2